Skip to main content

Wij bouwen duurzame, mensgerichte organisaties
Decennialang hebben bedrijven en overheden uitsluitend gestuurd op winst, ten koste van mens en planeet. Dat moet en kan anders. Duurzaam, maatschappelijk ondernemen als integraal onderdeel van je ondernemersvisie en strategie. Daar geloven we in bij Umfields. Wie met oog voor mens en milieu investeert in zakelijk succes heeft de toekomst. Het is onze missie om de wereld mooier te maken door te bouwen aan duurzame en mensgerichte organisaties. Wil jij dat ook?

Als jouw bondgenoot gaan we samen de uitdaging aan
Duurzame mensgerichte organisaties bouwen. Dat is waar we goed in zijn bij Umfields. Als coach, adviseur of ondersteunend leider pakken wij iedere uitdaging samen mét jou op. Niet door het schrijven van lijvige adviesrapporten, maar door met onze poten in de klei te gaan staan. Door jouw onderneming te behandelen alsof het ons bedrijf is.

En door een gelijkwaardig gesprekspartner te zijn: voor jou als ondernemer en voor de mensen met wie jij je doelen wilt bereiken. Met onze praktische, no-nonsense aanpak scheppen we duidelijkheid en zetten we mensen in beweging. Wij zijn jouw bondgenoot.

Organisatieadvies en Coaching.

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Dan is het prettig om een hands-on sparringpartner te hebben met een brede expertise en veel ervaring. Zeker als je grote dromen wilt realiseren of als het niet zo loopt zoals je graag zou willen. We helpen jouw onderneming met integraal strategisch advies en het formuleren van het beleid. We ondersteunen bij het vertalen van doelen en strategieën naar concrete actieplannen. En we versterken de verbinding tussen de bedrijfsvisie en het denken en doen van de mensen in je organisatie. En als je wilt, nemen wij de regie in het totale traject.

Ondersteunend leiderschap.

Soms vragen veranderingen om tijdelijk extern leiderschap. Vreemde ogen dwingen en een frisse kijk kan helpen om zaken die je als ondernemer wilt bereiken ook daadwerkelijk in de operatie voor elkaar te krijgen. Op zo’n manier dat de mensen de verandering uiteindelijk zelf bewerkstellingen en dragen.
  • In verbinding met elkaar en met het gezamenlijke doel

    UBBO KUPER – UMFIELDS