Skip to main content

Bondgenoten die verbinden

Umfields is hét adviesbureau voor wie een succesvolle duurzame mensgerichte organisatie wil. Ubbo Kuper, de oprichter en drijvende kracht achter Umfields, omschrijft zichzelf als bondgenoot die verbindt. Hij is erop gebrand om de wereld een beetje mooier te maken. Niet door het schrijven van lijvige adviesrapporten, maar door zijn expertise en ervaring in de praktijk in te zetten voor organisaties met een duurzame ambitie.

Nieuwe wegen,

betere resultaten

Nieuwe wegen ontdekken en altijd doorzetten. Dat kenmerkt de mentaliteit van de eigenaar van Umfields. Want wie nieuwe mogelijkheden ontdekt, creëert ruimte voor betere resultaten. Dat heeft Ubbo al ervaren in zijn carrière als professioneel marathonschaatser en wielrenner op subtopniveau. En dat past hij met veel succes toe sinds hij in 2010 als bedrijfseconoom en bedrijfskundige het zelfstandige ondernemersleven in stapte.

Inmiddels heeft Ubbo al voor veel bedrijven de rol opgepakt van verbindende bondgenoot en duurzaamheidsgids. De ambitie van Ubbo is om Umfields uit te bouwen naar een bevlogen team van professionals dat samen met onze opdrachtgevers de wereld een beetje mooier maakt.

  • In verbinding met elkaar en met het gezamenlijke doel

    UBBO KUPER  – UMFIELDS