Skip to main content

Umfields is hét adviesbureau voor wie een succesvolle duurzame en mensgerichte organisatie wil realiseren. Ubbo Kuper, de oprichter en drijvende kracht achter Umfields, omschrijft zichzelf als bondgenoot die verbindt. Hij is erop gebrand om de wereld een beetje mooier te maken. Niet door het schrijven van lijvige adviesrapporten, maar door zijn expertise en ervaring in de praktijk in te zetten voor organisaties met een duurzame ambitie. Hij staat graag met zijn poten in de klei.

Ik zet jouw team in zijn meerwaarde

Het bouwen van ‘betrokken organisaties’ is van oudsher mijn passie. Ik heb 20 jaar lang niet anders gedaan. In vele rollen, opdrachten en privé situaties. Altijd weer belandde ik daarbij in de rol van leider. En altijd weer was het mijn doel om de mensen te activeren, ze erbij te betrekken. Door ze verantwoordelijkheden en bevoegdheden te geven en hun vakmanschap serieus te nemen. En door te zoeken naar de situatie waarin mensen op hun plaats zijn. Dan leveren ze de meeste meerwaarde. Voor zichzelf, maar vooral ook voor het bedrijf. Vandaar ook de toevoeging aan mijn bedrijfsnaam: the human factor.

De juiste kennis en tool

Met een opleiding Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde ben ik (ook) van de generatie die is opgeleid volgens de bekende stramienen: groei, productiefactoren en BBP. Juist deze kennis helpt me om vanuit de ondernemer mee te denken. Als interim manager en organisatie adviseur heb ik veel in MKB en MKB+ omgevingen gewerkt. De werelden zijn me bekend, de bijbehorende dilemma’s ook. Vanuit deze kennis wil ik niets liever dan u als ondernemer helpen. Omdat ik me als ondernemer oprecht zorgen maak om het voortbestaan van alle MKB(+) bedrijven én de leefbaarheid van onze aarde.

Samen bouwen aan een duurzame organisatie

Zoals gezegd geloven we bij Umfields dat de jaren roerig zullen worden. Om hierin komende te excelleren en te winnen moeten bedrijven wendbaar en veerkrachtig  zijn. Eén van de kenmerken van een wendbare organisatie is dat ze de verantwoording laag in de organisatie legt. Hoe lager hoe beter. Daarbij is het ons rotsvaste geloof dat de medewerkers op de vloer precies weten wat de klant wil. Zij spreken vaak de medewerkers van de klant. Daarom zorgt Umfields dat we hen in stelling brengen. Dat noem ik een duurzame toekomstgerichte organisatie.

Laten we samen jouw organisatie verduurzamen.
Zet vandaag de eerste stap en
neem contact met me op!

UBBO KUPER  – UMFIELDS