Skip to main content

Kontent Structures

“Als organisatieadviseur en leider helpt Ubbo ons sinds 2021 met het in goede banen leiden van de groei van Kontent Structures. Hij vertaalt continue de strategie van het bedrijf naar de werkvloer en heeft gezorgd dat de jonge onervaren leidinggevenden in hun kracht zijn komen te staan en de bedrijfsvoering leiden.

Ubbo is een verbinder die met oog voor het totale plaatje iedereen de juiste kant op leidt. Hij zet mensen aan tafel, confronteert en zorgt ondertussen dat de operatie zich verbetert en steeds stappen zet. De gangbare werkwijze wordt objectief beoordeeld en waar nodig worden patronen doorbroken.

Als sparringpartner van de directie is hij tevens hiervoor een steunpilaar, onder andere bij organisatorische vraagstukken. Als bondgenoot van de organisatie is hij niet interim manager of consultant, maar net er tussenin. Hij doet precies wat nodig is om de gewenste stappen te zetten.”